Bikes, BBQ, Beats & Beer: Framed Festival 2018 is here!

Framed Festival

Framed festival, 4 tot 6 mei Papendal. De plek waar het BMX Supercross World Cup samen komt met een bold foodtruckfestival.

Vergeet de 5 P’s! Tijd om kennis te maken met de 5 B’s:

BMX & more
De UCI BMX Supercross World Cup start op 5 mei. Hier komen de Nederlandse toppers samen om twee dagen lang op eigen bodem te strijden tegen de internationale topklasse. Naast dit topsport evenement kunnen jij of je kids een BMX clinic volgen. Ook als je niks met fietsen hebt is er genoeg te doen. Er zijn springenkussens een uitdagend luchtkussenparcours of je kan hier boogschieten. Bovendien is een potje bubble voetbal ook een mogelijkheid. Vanuit een enorme opgeblazen bal speel, of rol of stuiter je zo naar de goal van de tegenpartij. Hilariteit gegarandeerd.

BBQ
Niets zo lekker als een sissling stukje vlees van de grill. Tijdens Framed Festival kun je genieten van smokin’ bbq en real american burgers van de rollende keukens. Naast de grill zijn er een hele hoop verschillende foodtrucks waar je ambachtelijke streekgerechten kan bestellen. Denk hierbij aan heerlijke crêpes, pizza uit de houtoven of pittige sateetjes. Do we need to say more?!

BEATS
Een weekend vol goede muziek. Van de electro songwriter op piano Tom Tukker, tot de swingende reggae sensatie van het oosten: Roots Rising. Drie dagen lang staat er Nederlands talent op het podium dat ervoor zorgt dat jullie geen seconde stil hoeven staan. Van rock, pop, reggae tot electronische soul. Alle stromingen zijn vertegenwoordigd. Op de website framedfestival.nl staat de timetable voor jullie klaar.

BEER
Na al die leuke activiteiten of naast een lekkere burger hoort natuurlijk een bijzonder biertje. Tijdens Framed Festival zal een oude zeecontainer omgetoverd worden tot een stoere speciaalbier-bar. Uiteraard zijn er tijdens het festival ook voldoende frisdranken te verkrijgen.

BIKES
Wil je liever zelf sportief bezig zijn? Schrijf je dan in voor de Holland Classic! Een fantastisch wielerevent met wielren- en MTB-tochten van diverse afstanden door prachtig Gelders landschap. Je zou op een dag één of meerdere lussen kunnen fietsen. Na elke lus kom je terug #OpPapendal waar je kunt pauzeren op het festival of kunt rondneuzen op de Bike Expo.

Kortom, een groots en stoer event voor jong en oud met ontzettend veel te beleven. Dat wil je niet missen!  Voor meer informatie en kaartverkoop ga je naar www.framedfestival.nl

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar!

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP