Vacature: redacteur bij Uit in Arnhem

Ben jij gepassioneerd over theater, muziek en cultuur? Een fijnproever en culinair liefhebber? Of wil je jouw passie delen voor de natuur in en rond Arnhem? Heb je een vlotte pen en draag jij jouw stad Arnhem een warm hart toe? Kom dan werken als redacteur bij Uit in Arnhem!

Over Uit in Arnhem

Uit in Arnhem is dé online gids en offline agenda voor alles wat er op cultureel en culinair gebied te beleven is onze bruisende stad. Met een klein, maar enthousiast team willen we onze bezoekers inspireren en informeren over alles wat Arnhem te bieden heeft; van verborgen culinaire pareltjes tot theatervoorstelling en van cabaret tot foodtruckfestival.

Jouw rol
Als redacteur ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, maken en delen van content op onze website. Je speurt door de persberichten en aankondigingen van de leukste events die dagelijks in onze inbox belanden. Je interviewt artiesten of Arnhemse cultuurmakers. Je doet verslag van een voorstellingen of jouw bezoek aan dat nieuwe restaurant of koffietentje in de stad. Jouw werkzaamheden en werkuren zijn afhankelijk van jouw wensen. Jij bepaalt samen met ons welke rubrieken en onderwerpen jij graag voor je rekening neemt en hoeveel uur je voor ons aan de slag gaat!

Wat wij jou bieden: 

  • Flexibele werktijden: als redacteur bij Uit in Arnhem deel je jouw eigen tijd in.  We begrijpen dat het leven druk kan zijn, dus je kunt schrijven wanneer het jou uitkomt.
  • Gratis toegang tot evenementen en culinaire hotspots: geniet van culturele hoogtepunten en culinaire verrassingen zonder dat het je een cent kost!
  • Netwerkmogelijkheden: maak deel uit van ons team en kom in contact met  professionals en creatievelingen uit de culturele en culinaire sector van Arnhem. Zo bouw je binnen no time jouw eigen netwerk op als redacteur. 
  • Kies je eigen onderwerpen: wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Daarom schrijf jij bij ons over de onderwerpen die jij leuk vindt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Heb je een leuk idee voor een nieuwe rubriek? Een column of cultuurblog? Be our guest! 

Wat we van jou verwachten

  • Passie voor cultuur, natuur of culinaire hotspots 
  • Je draagt Arnhem een warm hart toe
  • Een vlotte en enthousiaste pen
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Creativiteit en de bereidheid om nieuwe dingen te ontdekken
  • Betrouwbaarheid en toewijding voor jouw werkzaamheden

Arbeidsvoorwaarden
Natuurlijk wordt jouw inzet voor Uit in Arnhem beloond. Naast het gratis bezoek aan poppodia, culturele events en culinaire hotspots krijg je een extra vergoeding voor jouw werkzaamheden. Afhankelijk van jouw ervaring, ambities en werkzaamheden bepalen wij graag samen welke vergoeding het beste past.

Solliciteren
Lijkt het jou leuk om om deel uit te maken van ons team en de culturele en culinaire scene van Arnhem verder te ontdekken? Neem dan direct contact met ons op en mail naar info@uitinarnhem.nl. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan even met Rein Aalbers: 06-15854228

Wij kijken ernaar uit om van je te horen!

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem