Vier de Zomer in Arnhem!

StrandZuid_biosavond-5 (1)

Goed nieuws! Deze zomer word jij weer meegenomen naar de beste hotspots, de leukste events en de mooiste routes door onze prachtige stad. ‘T Grune Hert, het online reisbureau van en voor Arnhem, heeft een ‘Zomer in Arnhem’ programma samengesteld dat jou leidt langs de mooiste plekjes, bekende locaties, maar ook onontdekte pareltjes.

Op de website van ’t Grune Hert zijn de nieuwste hotspots, evenementen en uitjes verzameld en vertellen bekende Arnhemmers over hun stad. Uit in Arnhem viert net als vorig jaar de Zomer in Arnhem samen met ‘t Grune Hert. Wil jij ook een mooie Zomer in Arnhem? Blijf dan via ons op de hoogte van al het moois dat de stad te bieden heeft. Help jij mee de mooiste plekjes te delen? Lees hieronder meer over de bijzondere winactie en maak kans op een all inclusive weekend weg in onze eigen stad! 

Binnenstad Arnhem

3X de mooiste routes langs hotspots in Arnhem
Dit is Arnhem en ‘T Grune Hert hebben drie prachtige routes samengesteld die jou langs de beste hotspots brengen in onze stad:

De culinaire route brengt jou naar de beste en fijnste plekjes in onze stad op gebied van eten & drinken. Van ontbijtje tot diner en van wijnhuis tot chocolatier.
De fashion & designroute leidt jou naar de beste adresjes voor het shoppen van fashion en design. Struin langs de leukste designershops en dompel je onder in het Modekwartier.
De historische route voert jou langs de mooiste gebouwen en neemt jou mee terug in de tijd. Een reis door de geschiedenis van Arnhem.

Uit in Arnhem licht deze zomer elke week een hotspot uit één van de routes uit!

Sonsbeektentoonstelling

Zomer in Arnhem: activiteiten, agenda en events
De agenda met uitjes, events, tentoonstellingen en activiteiten in Arnhem wordt alweer voller en voller! Chillen op strand Zuid, een kunsttentoonstelling in Sonsbeek, openluchtfilms in Focus, karten in de Koepelgevangenis. Op onze eigen website lichten wij maandelijks een aantal activiteiten uit. Maar wil je een compleet overzicht van wat er te doen is in en rond de stad? Check dan zeker de website van ‘t Grune Hert.

Eusebiuskerk Arnhem

Win een all inclusive weekend Arnhem en € 250,- shoptegoed

Wil jij jouw Zomer in Arnhem nog mooier maken? Dan moet je zeker mee doen met deze winactie van @ditisarnhem!

  1.  Maak een mooie zomerse foto in Arnhem
  2.  Post de foto op Instagram of Facebook met #zomerinarnhem
  3.  Tag @ditisarnhem en maak kans op dit super leuke weekend

Meedoen kan tot 1 september 2021. Check alle voorwaarden hier.

Dit kun je winnen!

Screenshot_2021-06-07_at_16.51.1.2e16d0ba.fill-2000x1500

Volg de ‘Zomer in Arnhem’ op social media  

Via de website van ‘ t Grune Hert blijf je deze zomer op de hoogte van alle activiteiten in onze stad, maar ook op social media zie je de nieuwste arrangementen, de leukste activiteiten en de mooiste hotspots in Arnhem voorbij komen. 

Blijf ook op de hoogte en deel jouw #zomerinarnhem! 

@uitinarnhem & @ditisarnhem  

#ditisarnhem #zomerinarnhem #uitinarnhem

Dit is Arnhem campagne 2021-1klein

Benieuwd naar andere hotspots in en rond Arnhem? Check onze hotspotpagina.
Heb je een tip? Laat het ons weten: redactie@uitinarnhem.nl

’t Grune Hert is een initiatief van stichting Citymarketing Arnhem en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Arnhem. 

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem