5 Arnhemse kerstboxen waar je blij van wordt

Dit wordt een andere kerst dan we ooit hadden kunnen bedenken. Voor iedereen die normaal lekker uiteten gaat met (en rond) de feestdagen, hebben wij van ontbijt tot diner een aantal kerstboxen voor je uitgezocht zodat je met wat hulp van de chefs zelf een heerlijk maaltje op tafel kunt zetten.

Maak een kerstboom van macarons samen met Estée

Bestel op de website van Estée Strooker (chef van ‘t Amusement en Eetwinkel Stroom)  een culinaire kit om thuis iets unieks te maken. Speciaal voor de feestdagen een kit om een kerstboom van macarons te bouwen. Je krijgt alle ingrediënten die je nodig hebt én een online masterclass om je culinaire hoogstandje te perfectioneren. Een fantastisch idee voor de feestdagen.

Meer weten over deze te gekke kerstboom? Meer informatie vind je hier.

Stevige stamppotten van Eetwinkel Stroom

Houd je meer van hartig? Bestel voor kerst of de dagen daaromheen de stampottenbox voor 4 personen. Met deze box zet jij de beste stamppot op tafel die je ooit hebt gemaakt! Alle smaakmakers en het toetje maken wij voor je, alleen het bereiden van de stamppot doe je zelf.

Chef Estée Strooker ontwikkelde de recepten. Met haar videotutorials maak je dit heerlijke stamppottendiner zelf stap voor stap, gewoon thuis, in je eigen keuken. Zo zet je deze kerst binnen een handomdraai een feestelijke én voedzame maaltijd op tafel.

Meer weten over de stamppotten? Die informatie vind je hier.

 

Kerst – dinerbox van Stadsvilla Sonsbeek

Een heerlijk 4-gangen keuze diner met instructies van de chef. Er zitten heerlijke gerechten tussen die zowel met vlees, vis als vegetarisch zijn. Van een Japanse tonijntartaar tot een hertenbiefstuk. Je kunt de box aanvullen met brood, een kaasplankje of verschillende soorten wijn.

Tip: Bij de Jumbo op de Rosendaalseweg vind je in het koelvak heerlijke maaltijden gemaakt door het keukenteam van Stadsvilla Sonsbeek.

Meer over het Stadsvilla kerstmenu vind je hier.

Maak je eigen kerstbox bij delicatessenwinkel Woarst

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van truffels, pasta, heerlijke charcuterie, olijfolie of Italiaanse zoetigheden. Alles is vinden in deze zaak. Als Bourgondiër kun je hier je hart ophalen want waar je ook kijkt alles is lekker en van een uitstekende kwaliteit. Je kunt hier nu ook online je boodschappen doen en alles ophalen.

 

Meer over delicatesse winkel Woarst vind je hier: https://shop.woarst.nu/

 

Walt’s super-de-luxe kerstontbijt

Bij Walt kun je een overheerlijk kerstontbijt bestellen. Met een huisgemaakte Pavlova met vers fruit, bubbels, verse jus, beslag voor crêpes en nog veel meer.  Je kunt naast al heerlijke basiselementen jouw ontbijt aan laten vullen met nog veel meer lekkers. Als dat geen koningsontbijt wordt, weten wij het ook niet meer.

Meer over Walt’s kerstontbijt vind je hier

 

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem