« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ali B in Stadstheater Arnhem

4 november 2021: 20:15

€19,50

Ali B. meet de temperatuur van de Nederlandse maatschappij in voorstelling koorts

Ali B timmert, behalve als rapper, jurylid bij The Voice en gevierd tv-programmamaker, ook als theaterman stevig aan de weg. Ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop-prijs, voor Ali B beken(d)t werd hij genomineerd voor de Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk prees zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als “…misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen”.

Bilspleet van de maatschappij
Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Net als Ali zelf. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Ali steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur.

In zijn nieuwe show zijn er talloze onderwerpen waarop Ali zijn licht wil laten schijnen, zowel persoonlijk als maatschappelijk. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “Zelfs als het misgaat, komt het goed.”

CREDITS
regie: Titus Tiel Groenestege

Meer info en tickets: https://www.musisenstadstheater.nl/programma/koorts/1577

Gegevens

Datum:
4 november 2021
Tijd:
20:15
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.musisenstadstheater.nl/programma/koorts/1577

Locatie

Musis
Velperbinnensingel 15
Arnhem, 6811BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 372 0720
Website:
www.musisenstadstheater.nl