ASM Festival in Arnhem

Een van de leukste festivals komt weer naar Arnhem! Ben je gek op muziek van eigen bodem? Dan is het ASM Festival Arnhem iets voor jou. Hier zie je alles van zangers tot dj’s en bands. Dit jaar bijvoorbeeld André Hazes en De Jeugd van Tegenwoordig. Benieuwd welke artiesten nog meer optreden? Bekijk hier de line-up van ASM Festival in Arnhem op zaterdag 18 mei 2024.

Het ASM Festival brengt jaarlijks vrienden samen in een unieke setting aan de Rijn. Met een indrukwekkende line-up, prachtige locatie en een gastvrije sfeer, is het festival elk jaar één groot feest. Bij de lokale cateraars vind je smakelijke snacks tot culinaire hoogstandjes.
Dit jaar is het de vijfde keer dat ASM Festival plaatsvindt in Arnhem. Het hele programma werd
zaterdag 20 januari bekend. Als hoofdact zien we rockband DI-RECT, die je kan kennen van nummers als Times Are Changing en Soldier On.

asm festival

Line-up ASM Festival 2024

Magchiel Koekkoek, organisator van ASM Festival, vertelt tegen de Gelderlander hoe de rest van de line-up er in 2024 uitziet:

  • De Jeugd van Tegenwoordig;
  • Kris Kross Amsterdam;
  • Meau;
  • André Hazes;
  • The Dirty Daddies;
  • DI-RECT.

Deze artiesten treden op op het hoofdpodium naast de John Frostbrug. Dat is niet het enige podium op het festivalterrein; je kan ook uit je plaat in de silent disco en bij het werfpodium in de tent op het stadsstrand.

Kaartverkoop ASM in Arnhem

Wil jij erbij zijn zaterdag 18 mei 2024? De kaartverkoop begint zaterdag 27 januari 2024 om 09.00 uur. Entreetickets kosten 47,50 euro per stuk exclusief servicekosten. Je kan maximaal tien kaarten per persoon kopen. 

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem