Wel genoten van het programma, maar niet naar Ollolai geweest deze zomer? Dan hebben wij de oplossing! Ollolai komt namelijk eind deze maand een beetje naar Nederland. Op zaterdag 27 oktober organiseert Circolo Sardo “Amici Mediterranei” een Sardijnse avond in Stadstheater Arnhem. 

Het Italiaanse dorp: Ollolai

In het RTL4-programma kochten vijf koppels voor 1 euro een huis. Door de populariteit weet iedereen nu waar het dorp op Sardinië ligt. Voor een symbolische 1 euro kun je zaterdag 27 oktober genieten van een optreden van de traditionele Gruppo Folk ‘Balladores di Ollolai’. Ook zangeres Maria Luisa Congiu en Luciano Pigliaru maken hun opwachting.

Tijdens de avond wordt er een loterij georganiseerd waarbij je kans maakt op een weekend naar Sardinië. Dit is inclusief een bezoek aan Ollolai. Ook is er een stand met diverse producten vanuit Ollollai. Deze kunnen geproefd en gekocht worden.

Als kers op de taart zijn een aantal van de deelnemende stellen van ‘Het Italiaanse dorp: Ollolai’ aanwezig om hun dorpsgenoten te supporten.

'Ollolai' in Nederland

  • Locatie: Stadstheater Arnhem
  • Tijd: 20.30 uur
  • Prijs: € 1,-
Ollolai

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP