Word jij ook gek van het feit dat feestjes tegenwoordig steeds later beginnen en heb je geen zin meer om het hele weekend brak te zijn? Daar is nu iets op bedacht: Microclubben!

Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is de De Microclub voor het eerst in Arnhem, in Luxor Live. Een volle (en vroege) avond dansen voor 25+ op de beste House/Deephouse.

Microclubben

Het concept van het vroege dansen wordt steeds meer omarmd en er zijn duizenden enthousiaste reacties op gekomen. De Microclub is opgericht om iedereen van 25+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden.

Oprichter Melvin Bruhn kwam steeds vaker in de situatie waarbij hij met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en ze elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20.00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert/film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten.

Melvin besefte zich hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt. Dan heb je ook nog wat aan de rest van je weekend. Zo kwam hij op het idee om het concept van Microclubben te lanceren. Wij denken dat veel mensen hier enthousiast van gaan worden!

De Microclub x Luxor Live

  • Datum: vrijdag 12 oktober
  • Tijd: 20.00-00.00 uur
  • Locatie: Luxor Live, Arnhem
  • Leeftijd: 25+
  • Prijs: € 12,-

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020