Vier kunst en cultuur tijdens de 2e editie van de Arnhemse uitnacht

Vrijdag 25 januari 2019 vindt de tweede editie van de Arnhemse Uitnacht plaats. In grote cultuurhuizen, openbare ruimte en op onverwachte plekken kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. Tientallen instellingen, organisaties, liefhebbers en makers doen hieraan mee.

Arnhemse Uitnacht

Het programma bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, expositiesm workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Arnhemse Uitnacht start met de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem in de Stadhuishal om 17.30 uur. De publieksopening op de markt is om 19.00 uur. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

Tweede editie met een uitgebreider programma

‘’Het publiek kan dit jaar een programma bezoeken met onder andere muziek, zang, dans en theater. Op diverse locaties zijn er beeldende kunstinstallaties en zijn creatieve workshops in horeca zaken en bij winkeliers’’ zegt Ruud van Meijel, voorzitter van de Arnhemse Uitnacht. ‘’Niet alleen is het programma ten opzichte van vorig jaar flink uitgebreid, ook het aantal locaties is toegenomen. Cultuurhuizen die tijdens de Uitnacht hun deuren openen zijn Introdans, Coehoorn Centraal, Luxor Live, Theater a/d Rijn, Collectie DE GROEN, Rozet, Focus Filmtheater en Stadstheater Arnhem.’’

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina en vanaf 1 januari 2019 is het complete programma te zien op de website.

Arnhemse Uitnacht

  • Datum: 25 januari
  • Locatie: Binnenstad Arnhem (publieksopening op de Markt)
  • Tijd: vanaf 19.00 uur

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP