Loop mee met de klimaatroute door het Spijkerkwartier in Arnhem

Arnhem klimaatbestendig vergroening Emmastraat 20210728_FAM2178 Frank Myszka

Ontdek het groene Spijkerkwartier

Op zondag 8 september organiseren Arnhem Klimaatbestendig en Uit in Arnhem de eerste Klimaatroute in Arnhem! Tijdens deze stadswandeling leidt een lokale gids je door het Spijkerkwartier en omgeving.  Laat je inspireren door de duurzame en klimaatbestendige initiatieven van buurtbewoners en de gemeente. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buurttuinen, groene gevels en geadopteerde boomspiegels. De ervaren gids geeft je ook tips zodat je thuis zelf aan de slag kan!

Laat je inspireren – Klimaatroute Arnhem

De wandeling is voor iedereen die wat meer van Arnhem wil zien en zich wil laten inspireren over de mogelijkheden om klimaatbestendiger te worden. Ben je niet beschikbaar? De route wordt na het evenement online gedeeld zodat je hem zelf kunt kan lopen. Meelopen is gratis maar aanmelden is verplicht. Er is een beperkt aantal plekken en vol is vol! Meld je aan via www.uitinarnhem.nl/klimaatroute

Klimaatroute door het Spijkerkwartier in Arnhem 

Datum: 8 september 2024

Tijd: 13.00 uur – 15.00 uur

Kosten: Gratis

Startpunt: Kiosk bij Musis. De route eindigt ook op dit punt. De locatie is op steenworp afstand van een bewaakte fietsenstalling, bushaltes en een parkeergarage. Er is een mogelijkheid om bij JANS’ na te praten/te borrelen. 

Over Arnhem Klimaatbestendig

Arnhem Klimaatbestendig informeert en inspireert Arnhemmers over hoe we de stad samen meer klimaatbestendig kunnen maken. Het platform verbindt bewoners, bedrijven, kennisinstellingen en overheden met elkaar in lopende projecten en nieuwe initiatieven. Het is een netwerkaanpak die met kleine lokale investeringen en aanpassingen grote opbrengsten genereert. Iedereen kan bijdragen om de stad klimaatbestendig te maken.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem