« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WANDELEN DOOR DE GESCHIEDENIS VAN SONSBEEK – SONSBEEK 20/24

7 juli: 08:00 - 27 augustus: 17:00

Zowel Apple als Android gebruikers kunnen vanaf nu genieten van wandelingen door Arnhem en omstreken. Loop je voorbij het zilveren zonnestelsel in sonsbeekpark, kan je nu met behulp van de app het werk uiteenzetten en op een interactieve manier de geschiedenis hiervan ontdekken.

De app transformeert jouw wandeling in het heden naar een augmented reality tour, waarin je door het verleden van sonsbeek heen loopt; het erfgoed waar de afgelopen 80 jaar (ofwel 11 edities) hebben plaatsgevonden door hulp van Arnhemmers, gemeenschappen, instituten en organisaties.

Het enige wat je hoeft te doen is de app te downloaden, op stap te gaan in Arnhem, je locatie aan te zetten en je camera te richten op een van de kunstwerken. Point and …. je wordt getransporteerd naar een virtuele wereld met beeldmateriaal uit het sonsbeek archief en gesproken teksten over de kunstwerken!

Dit zal de eerste fase van de app zijn. Waar de tweede fase zich in uitbreidt, blijft nog even een verrassing…

Wil je weten hoe het werkt en het zelf uitproberen? Download de app dan in de App store of Google Play!

Deze wandeling is onderdeel van Sonsbeek 20/24. Meer weten over deze bijzondere en internationale kunstmanifestatie? Kijk dan op: https://www.sonsbeek20-24.org/

 

Gegevens

Begin:
7 juli: 08:00
Einde:
27 augustus: 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://www.sonsbeek20-24.org/

Locatie

Sonsbeekpark
Tellegenlaan 3
Arnhem, 6814BT
+ Google Maps
Website:
https://sonsbeek.nl/