« Alle Evenementen

Trots Markt in Sonsbeekpark Arnhem

1 december: 11:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 25 augustus 2024 at 11:00

One event on 13 oktober 2024 at 11:00

One event on 1 december 2024 at 11:00

trots markt sonsbeekpark

Trots Markt in Sonsbeekpark Arnhem is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.

Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer en schoonheid van de locatie ook mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknickkleed met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben.

Sinds een groot aantal jaren is Park Sonsbeek te Arnhem dé plek voor een breed gesorteerde high-end markt in een heerlijke omgeving. Samen met een gewaardeerde collega wisselen we deze locatie om de maand af. Zo blijven er twee concepten nauw en duurzaam met elkaar samen werken.
Geniet van een mooie wandeling en struin langs de mooi aangeklede kraampjes vol bijzonders en lekkers en geniet van Trots Markt in Sonsbeekpark Arnhem.

Kijk in onze agenda voor alle edities.

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,