« Alle Evenementen

Trots Markt op Kasteel Rosendael

1 september: 11:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 11:00 on day First of the month, repeating until 1 september 2024

Gratis
trots markt rosendael

Trots is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.

Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer en schoonheid van de locatie ook mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknickkleed met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

Gelegen tegen het prachtige heidegebied De Posbank in de gemeente Rozendaal ligt dit ruim 700 jaar oude landgoed waar we in Mei t/m September maandelijks op de 1ste zondag een bijzondere markt organiseren in en om de prachtige rozentuinen. Samen met de bedriegertjes en een kasteel dat volledig intact is, maakt dat dit een heerlijk uitje voor het hele gezin.Het landgoed is in beheer bij het Geldersche landschap en mag zich tot de top van Nederland rekenen.Trots mag ook hier laten zien wat passie is.

De markt kent de openingstijden van 11 tot 17 uur en is gratis toegankelijk.

Kijk hier voor de volledige agenda van trots markt

Kijk voor wat er verder te doen is in Arnhem op onze agenda.

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://trotsmarkt.nl/

Organisator

Trots Markt
Website:
https://trotsmarkt.nl/

Locatie

Kasteel & Park Rosendael
Rosendael 1
Rozendaal, Gelderland 6891 DA
+ Google Maps
Telefoon:
026 364 4645
Website:
https://www.glk.nl/