« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Street Art Tour Arnhem Life & Uit in Arnhem

26 mei: 14:00 - 16:00

Gratis
Stadswandeling Arnhem

Street Art Tour Arnhem Life & Uit in Arnhem
Op 26 mei is het zover! Dan gaat Uit in Arnhem samen met de oprichtster van Arnhem Life op pad voor een Street Art Tour door Arnhem. Een citywalk langs de mooiste muurschilderingen en ‘hidden gems’ van de stad. En het mooie nieuws: jij kan met ons meelopen!

Tijdens de Street Art Tour neemt gids Petra ons niet alleen mee naar de mooiste murals, maar ook naar een aantal verborgen plekjes van Arnhem. In de 2-uur durende tour langs werken van Arnhem Art, Dopie, Sivanski en De Strakke Hand krijg jij de kans om Arnhem op een hele andere manier te leren kennen. De tour start om 14.00 uur vanaf de McDonalds bij Centraal Station Arnhem.

Winactie Street Art Tour: loop gratis mee met Uit in Arnhem & Arnhem Life
De Street Art Tour wordt speciaal georganiseerd door Uit in Arnhem & Arnhem Life. Wil jij meelopen? Check dan onze Facebook of Instagram pagina voor de winactie. Wij geven namelijk 6X2 tickets weg!

Zo doe je mee met de winactie: tag in de post jouw Street Art Tour maatje, broer, zus, vriend of vriendin met wie jij deze citywalk wilt lopen! De winactie gaat op 12 mei online en op 19 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Let op: meelopen met deze tour kan alleen door mee te doen aan de winactie.

Bekijk de andere tours van Arnhem Life

Arnhem Life organiseert maandelijks ook haar eigen aanhaaktours. Benieuwd naar de andere tours van Arnhem Life? Bijvoorbeeld door het Modekwartier, of de 7 straatjes?  Check dan zeker even de website van Arnhem Life. Wil je kennismaken met Petra, de oprichtster van Arnhem Life en gids voor deze tour? Wij spraken haar voor Uit in Arnhem. Lees hier het interview.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
www.uitinarnhem.nl

Organisator

Arnhem Life
Website:
www.arnhemlife.nl

Locatie

McDonalds Arnhem CS
Oude Stationsstraat 30
Arnhem, 6811KE
+ Google Maps