« Alle Evenementen

Outdoor Cinema in Park Sonsbeek

10 augustus: 20:00 - 23:00

€17,50

Outdoor Cinema in Park Sonsbeek

Zaterdagavond 10 augustus is het weer zover. Dan organiseren Pathé & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema’ avond in Park Sonsbeek. Voor de 8ste keer, zal, pal voor Stadsvilla Sonsbeek, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Ontdek de magie van een film kijken in de openlucht. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit. Het gevoel dat je even mag wegdromen.

Uitzicht over de stad
Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Jij krijgt als bezoeker een eigen koptelefoon zodat je het geluid perfect kunt horen. Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

WELKE FILM: Wonka!
Zo werd Willy Wonka! Gebaseerd op het bijzondere personage uit Charlie and the Chocolate Factory (Roald Dahl’s meest iconische kinderboek) zie je nu op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.
Meer info over de film & trailer: WONKA

HOE WERK HET?
Iedere bezoeker kan tickets kopen en downloaden via de website van Buitenplaats Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld.

Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 10 augustus vanaf 20:00 uur in de Stadsvilla een koptelefoon. De film start na zonsondergang. (Zonsondergang op 10 augustus is: 21:09 uur.)

BIJ SLECHT WEER
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een nieuwe datum. Wanneer er geen nieuwe datum komt zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras!
Navigatieadres: Apeldoornseweg 75

Op de hoogte blijven van het evenement? Check het Facebook Event.
Op de hoogte blijven van alles wat er te doen is in Arnhem? Bekijk hier de hele agenda van UIT in Arnhem.

Gegevens

Datum:
10 augustus
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://fb.me/e/28qx6IUCv

Locatie

Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
Arnhem, 6814BT
+ Google Maps
Website:
https://stadsvillasonsbeek.nl/