« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klapstoelkabaret op het Theaterterras bij het Posttheater

17 juli 2021: 20:00 - 22:00

€19,25

Deze voorstelling vindt plaats op de BuitenPost, het overdekte theaterterras van het Posttheater deze zomer.

Met Anne Neuteboom, Thijs van de Meeberg en Musa

Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), het regent sterren in haar recensies en ze werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar laatste programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2015 en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Hij was columnist bij Frits! de stadsglossy van Eindhoven en samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

Musa deed ervaring op op het gebied van comedy, hosten en acteren. De Jemenitische Rotterdammer stond in de finale van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.

Check hier de volledige programmering voor op het buitenterras van het Posttheater:

Programma & Tickets

Gegevens

Datum:
17 juli 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€19,25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.posttheater.nl

Locatie

Posttheater
Rosendaalsestraat 27
Arnhem, 6824 CA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 26 446 3554
Website:
www.posttheater.nl