« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

(H)exen – Geschreven door Youp van ‘t Hek

5 juli: 20:15 - 21 juli: 15:00

€17,5
Hexen youp van 't hek

Youp van ‘t Hek zelf is gestopt, maar zijn toneelstuk gaat gewoon door.

Zijn komedie ‘HEXEN’, was vanaf het begin een enorm succes en werd wekenlang voor een enthousiast publiek in uitverkochte zalen gespeeld en meerdere malen verlengd. Op veler verzoek, en voor diegenen die het alsnog willen zien, brengt Theater Het Hof deze succesvolle theaterproductie nogmaals enkele weken op de planken. Met dezelfde spelers kan het publiek weer genieten van die o, zo kenmerkende humor en venijnige onderhuidse stekeligheden waar Youp van ’t Hek zo bekend mee is geworden.

 

Twee vrouwen op oorlogspad

In een hotelkamer bereiden twee dames zich voor op het huwelijksfeest van hun beider ex, die net getrouwd is met echtgenote nummer drie. Met hem hebben ze echter nog een zuur appeltje te schillen. En niet alleen met hem. Ze hebben een plannetje om gezamenlijk op dat huwelijksfeest, als cadeau, een verrassingsoptreden te geven, waar beide dames de verse bruid zullen toespreken. Meedogenloos en vilein wensen ze het jonge meisje veel, heel veel succes. Maar ook de andere feestgangers zullen eraan moeten geloven. En ook onderling staan er tussen beide dames nog wel wat rekeningen open.

Van ’t Hek kan in deze komedie veel van zijn vertrouwde thematiek kwijt. De ontmaskering van de burgerlijke hypocrisie en genadeloze typeringen van de vriendenkring zijn bijzonder raak en worden in deze eenakter door Abeke Schreur en Elisabeth Loot-Verlee subliem op de planken gebracht.

Speeldata: 5 t/m 21 juli.
Iedere vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur
Iedere zondagmiddag matinee om 15.00 uur

Reserveren: www.theaterhethof.nl

Gegevens

Begin:
5 juli: 20:15
Einde:
21 juli: 15:00
Kosten:
€17,5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.theaterhethof.nl/event/hexen-reprise-8/

Locatie

Theater Het Hof
Boekhorstenstraat 58
Arnhem, 6828DV
+ Google Maps
Telefoon:
026 351 4436
Website:
www.theaterhethof.nl