« Alle Evenementen

EK beachvolleybal 2024 Arnhem

13 augustus - 17 augustus

EK Beachvolleybal Arnhem

De speelsteden zijn bekend! Naast Den Haagen Apeldoorn zal zal het EK beachvolleybal 2024 ook in Arnhem neerstrijken! Daags na de Olympische Spelen in Parijs wordt hier gestreden om de Europese titel.

Arnhem is natuurlijk sportstad bij uitstek. De hoofdstad van de provincie Gelderland kent een lange traditie waar het gaat om het organiseren van volleybalevents. Zo was Arnhem in 2022 – met een tot volleybaltempel omgedoopte GelreDome – gastheer van de poulefase van het WK voor dames (indoor).

Dus kom Team NL aanmoedigen op dit EK beachvolleybal 2024 in Arnhem. Daarnaast zullen er ook genoeg gezellige activiteiten op en om het beach volleybal court zijn!

Download hier het speelschema met de verschillende sessies in de verschillende steden, inclusief de prijzen. Als een sessie oranje is gekleurd, betekent dat dat er minimaal één Nederlands team in actie komt.

Goed om te weten: het exacte speelschema volgt na de loting, die eind juni zal plaatsvinden. Dan weten we ook welke Nederlands teams in welke steden gaan spelen. Meer informatie hierover volgt binnenkort!

Bestel hier je tickets en kom zien hoe Nederland (hopelijk) EK-goud veroverd!

 

 

Kijk voor wat er verder te doen is in Arnhem op onze agenda.

Gegevens

Begin:
13 augustus
Einde:
17 augustus
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Markt
Markt
Arnhem, Nederland
+ Google Maps