« Alle Evenementen

Folk Sessions: Spaanse flamenco in ABC Libertas

25 oktober: 20:00 - 22:00

In het Modekwartier in Klarendal start deze maand een nieuw project, de Libertas Folk Sessions. ABC Libertas presenteert een maandelijks concert met traditionele muziek uit steeds een ander land.

Elke sessie neemt je mee op een wereldreis naar een nieuwe cultuur en de authentieke muziek die daarbij hoort. De aftrap is vrijdag 25 oktober in ABC Libertas met de Spaanse flamenco met Juan Peñas en Jürgen Rijkers. Aanvang 20.00 uur.

Twee jaar lang wordt er elke laatste vrijdag van de maand in Klarendal een concert georganiseerd met traditionele muziek uit verschillende landen. Het maakt muziek zichtbaar als internationale cultuur en traditie en ook als verbindende factor voor wijk- en stadsbewoners. Er passeren in totaal 24 landen/muziekstijlen de revue. Een klein voorproefje: in oktober echte Spaanse flamenco, in november traditionele Chinese muziek en vervolgens in december Franse chansons.

Live-muziek bij ABC Libertas is op pay-what-you-can basis. Reserveren is niet nodig. Kom dus op tijd voor een goed plekje! Meer info op www.abc-libertas.nl/folksessions

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.abc-libertas.nl/folksessions

Locatie

ABC Libertas
Klarendalseweg 477
Arnhem,
+ Google Maps