« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Matrixx Oktoberfest naar Park Lingezegen

12 oktober: 15:00 - 23:00

€33,25

Het evenemententerrein Park Lingezegen zal op zaterdag 12 oktober het toneel zijn van ‘Matrixx Oktoberfest’. De organisatie verwacht zo’n 10.000 bezoekers die afkomen op grote artiesten als Snollebollekes, Marco Schuitmaker en Immer Hansi.

Echte Oktoberfest sfeer
Het Matrixx Oktoberfest kenmerkt zich door de echte Duitse Oktoberfest sfeer, gecombineerd met de Nederlandse feestmuziek. In de grote feesttent feesten de, vrijwel allemaal in Lederhosen of Dirndl’s verklede bezoekers, op de hits van Snollebollekes, Marco Schuitmaker, Outsiders en nog 10 andere feestartiesten. Hier geen lange biertafels, maar wel pullen bier die bij de bar verkrijgbaar zijn.

Een kleinere extra tent zal omgedoopt worden tot ‘Schlagertent’, voor de liefhebber van wat meer traditie. Hier zullen wel lange biertafels staan en zal de toch typisch Nederlandse feestmuziek afgewisseld worden met de echte Duitse schlagers en meezingers.

Park Lingezegen
Het Evenemententerrein Park Lingezegen is een waardevolle toevoeging voor het park en alle omwonenden. Het terrein biedt plaats aan maximaal 20.000 bezoekers, maar zal voor dit evenement niet volledig gebruikt worden.

Het park ligt ideaal gelegen tussen Arnhem en Elst. In een straal van 10km wonen zo’n 200.000 mensen en het terrein is dan ook goed bereikbaar vanuit de regio. Station Arnhem-Zuid ligt vlakbij en is zo’n 10 minuten lopen naar het festivalterrein. Met de fiets ben je in minder dan 20 minuten in Arnhem, Nijmegen-Noord en omliggende dorpen als Elst, Driel, Valburg, Heteren of Huissen.

Tickets
Tickets zijn te koop via https://matrixxoktoberfest.nl/ tijdelijk met €5,- korting.

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
15:00 - 23:00
Kosten:
€33,25
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://matrixxoktoberfest.nl/

Locatie

Park Lingezegen
De Park 10
Elst, 6661NW Nederland
+ Google Maps