« Alle Evenementen

Toto met Dogz of Oz World Tour in het Gelredome

8 februari 2025: 20:00 - 23:00

€72,80
Foto: Toto

Toto keert op 8 februari 2025 terug naar Nederland voor een concert in Gelredome, Arnhem. Tickets gaan op 20 september om 10:00 uur in de verkoop.

Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op tientallen albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard. Denk daarbij aan Michael Jackson, Stevie Wonder, P!nk, Paul McCartney en Lionel Richie. Desalniettemin zijn ze vooral bekend van hun eigen repertoire; waarvan het nummer ”Africa” inmiddels de diamanten status heeft behaald en “Rosanna” tot dubbel platina bekroond is met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren. Door zich constant aan te passen aan veranderende stijlen en trends blijft Toto na zo’n 45 jaar nog steeds relevant.

Special guest Christopher Cross
Christopher Cross en de leden van Toto werken al meer dan vier decennia samen en zijn daarnaast net zo lang bevriend. Christopher Cross brak door met zijn titelloze debuutalbum uit 1980, waarmee hij vijf Grammy Awards won, waaronder Record van het Jaar, Album van het Jaar, Song van het Jaar én Beste Nieuwe Artiest. In een carrière van meer dan vier decennia heeft Cross meer dan 10 miljoen albums verkocht.

Praktische informatie
Prijzen vanaf €72,80. Er zijn alleen mobiele tickets
Meer informatie op: https://www.mojo.nl/concerten/toto
Kaartverkoop verloopt via: https://www.ticketmaster.nl/

Gegevens

Datum:
8 februari 2025
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€72,80
Evenement Categorie:
Website:
https://www.mojo.nl/concerten/toto

Locatie

Gelredome
Batavierenweg 25
Arnhem, Arnhem 6841HN
+ Google Maps