« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Musis Mania 2024 met Mart Hoogkamer in het Musiskwartier

14 september: 11:00 - 17:00

Gratis

Na het daverende succes van vorig jaar keert Musis Mania op zaterdag 14 september 2024 terug. Dit jaarlijkse evenement is inmiddels een begrip in het Musiskwartier en staat ook dit jaar weer bol van muziek, entertainment, mooie prijzen en fantastische kortingen. De ondernemers van het Musiskwartier zijn er klaar voor om er samen met het publiek een feestelijke dag van te maken!

Hoofdact: Mart Hoogkamer zorgt voor een spetterend optreden
Het hoogtepunt van de dag is zonder twijfel het optreden van Mart Hoogkamer, die om 16:00 uur het grote podium betreedt. Met zijn bekende hits zal Mart de sfeer naar grote hoogte brengen. Dit optreden is dus dé kans voor fans en bezoekers om de populaire zanger live te zien in het Musiskwartier!

Programma Musis Mania 2024
Het bruisende Brouwersplein vormt het middelpunt van deze feestelijke dag. Het volledige programma is als volgt:

  • 11:00 – 15:00 uur: Kinderentertainment met een ballonkunstenaar en schminkstand.
  • 14:00 – 16:00 uur: Live muziek, optredens van Myrthe Hendriks, een DJ, dansshows van Max Studios en deelname aan de Kraak de Kluis-actie.
  • 16:00 uur: Optreden van Mart Hoogkamer op het grote podium.
  • 16:30 uur: Superronde van Kraak de Kluis met uitreiking van de hoofdprijzen, zoals een volledig verzorgde privé spa treatment en shoptegoed ter waarde van €250.
  • 17:00 uur: Einde

Kortingen tot 50%
Tijdens Musis Mania kunnen bezoekers profiteren van hoge kortingen tot wel 50% in de deelnemende winkels. Daarnaast loopt het digitale vouchersysteem van vrijdag 13 september tot en met zondag 29 september 2024. Hiermee kunnen exclusieve acties in de winkels worden verzilverd.

Over Musis Mania
Musis Mania is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festijn in het Musiskwartier. Met een perfecte mix van entertainment, kortingen en acties, zoals de spannende Kraak de Kluis-actie, is het een evenement dat bezoekers van alle leeftijden trekt. Meer informatie over het volledige programma is te vinden op www.musiskwartier.nl.

De ondernemers van het Musiskwartier heten iedereen van harte welkom en kijken uit naar een fantastische dag!

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://musiskwartier.nl/evenementen/MusisMania2024

Locatie

Musiskwartier
Brouwersplein
Arnhem, 6811 BL Nederland
+ Google Maps