Dit jaar is er een zeer speciale editie van TEDxArnhem, waar jouw ‘Ideas worth spreading’ oftewel, ideeën die de moeite waard zijn om verspreid te worden’ worden verkend op TEDxArnhem ‘Pitch Night’.  Voor de winnaar is er plek op TEDxArnhem, die zal worden gehouden in 2019.

Je kunt je tot 7 november hier aanmelden door het formulier met alle gevraagde details in te vullen. Ook moet je even een kleine video van minder dan een minuut toevoegen, waarin je jezelf en je pitch-idee introduceert. Wees er snel bij, want er maar plaats voor ongeveer tien pitches op de TEDxArnhem Pitch Challenge.

Na het aanmelden wordt je uitgenodigd voor een speciaal programma, georganiseerd door het TEDxArnhem Team. Op 21 november van 14.00 tot 18.00 wordt een sprekersworkshop georganiseerd voor alle pitch-aanvragers. Dit vindt plaats bij Dirkzwager Arnhem (partner van TEDxArnhem).

Voordat je het podium betreedt word je geholpen met het aanscherpen van je idee, tijdens een workshop. Enthousiast? Ga brainstormen en vergeet je dan zeker niet aan te melden!

Over TED

TED staat voor Technologie, Entertainment, Design. Tijdens een TED-conferentie krijgen sprekers de kans om in maximaal achttien minuten op een zo toegankelijk mogelijke manier een presentatie te geven over iets dat hen na aan het hart ligt. Het motto van TED luidt niet voor niets: ‘Ideas worth spreading’.

Tijdens een TEDx-evenement worden TEDTalks videos en live sprekers gecombineerd, met het doel diepgaande discussies en verbindingen te creëren binnen een kleine groep. Deze lokale, zelfgeorganiseerde evenementen worden gebrandmerkt als TEDx, waarbij x staat voor onafhankelijk georganiseerd TED-evenement.

TEDxArnhem

  • Locatie: Stadstheater
  • Datum: 28 november
  • Tijd: 19.00 uur

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020