The Workstation is vereerd dat een van de meest briljante singer-songwriters weer naar Arnhem komt en op het Gele Rijdersplein gaat spelen, Rob Lamothe. De zanger/gitarist kennen we vooral als de frontman van Riverdogs, die in ons land een Edison verdienden met hun debuutplaat. Vorig jaar bracht hij plots met deze band een nieuw album uit, ‘California’.

Rob Lamothe in Arnhem

Om de heren van Riverdogs gelijktijdig bij elkaar te krijgen voor optredens in Europa is lastig, maar wanneer Rob alleen komt zijn we ook al dik tevreden! De live concerten zijn altijd intiem, persoonlijk en muzikaal van hoog niveau. In Arnhem is Rob Lamothe al vaker geweest en de optredens destijds in café De Kroeg zijn gedenkwaardig. Vaak samen met Arnhems muzikaal talent, staan de optredens vooral in het teken van de stem van de man: helder, eerlijk, gepassioneerd, warm. Deze avond kunnen we gaan genieten van zijn solowerk, nummers van Riverdogs en natuurlijk ook enkele covers (van Danny Wilson tot Bill Withers of Black Sabbath). Warm aanbevolen, speciaal voor diegenen die kunnen genieten van zang van het allerhoogste niveau, zowel technisch gezien als qua emotie.

Het concert zal in The Workstation plaatsvinden of in de gele kubus op het Gele Rijdersplein. Tickets kosten €7,50 in de voor verkoop aan de bar van The Workstation en € 10,00 aan de deur en bij Kroese Arnhem.

Rob Lamothe Live & Accoustic

  • Locatie: The Workstation, Gele Rijdersplein
  • Tijd: 20.00-23.00 uur

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020