« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Familiewandeling: Klaterklanken

25 juli 2021: 10:30 - 26 juli 2021: 17:00

€12

Intiem openluchtfestival voor klassieke en nieuwe muziek op Kasteel Rosendael. “Met je voeten in het gras en je hart vol muziek.

Over Klaterklanken: Familiewandeling
Tijdens deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een acteur en de boswachter wandelen ook mee en vertellen verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

James Oesi
James Oesi is één van de weinige musici die de contrabas als solo-instrument hanteren. Oesi maakte faam op diverse festivals waarin hij programma’s bracht met werken van Bach, Beethoven en Rachmaninoff. Radio 4 noemde zijn optreden op Wonderfeel in 2016 als een van de hoogtepunten van het festival.

The ZOO – Merel Vercammen
Violiste Merel Vercammen houdt van improviseren. Haar stijl kan worden omschreven als ‘free classical’, met een klassiek geluid en vanuit een klassieke context. The Zoo is één de projecten van de jonge violiste Merel Vercammen waarin zij samen met uiteenlopende musici op zoek gaat naar de reikwijdte van de geïmproviseerde muziek. Het resultaat is een unieke uitvoering, die er nooit eerder was en nooit zal worden herhaald, die de sfeer van tijd en plaats in geluid begrijpt. Op Klaterklanken neemt Vercammen Wilco Oomkens (accordeon), Bernadeta Astari (zang) en Ties Mellema (saxofoon) mee.

Calefax
De vijf rietblazers van Calefax zijn de uitvinders van het rietkwintet en staan al meer dan 35 jaar bekend om hun virtuoze spel, energieke podiumpresentatie en de briljante arrangementen. De mannen zijn een inspiratie voor veel generaties nieuwe en jonge musici. Calefax, dat is een klassiek blaasensemble met een popmentaliteit.

Gegevens

Begin:
25 juli 2021: 10:30
Einde:
26 juli 2021: 17:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:

Organisator

Musis en Stadstheater
Telefoon:
026 372 0720
Website:
www.musisenstadstheater.nl

Locatie

Kasteel & Park Rosendael
Rosendael 1
Rozendaal, Gelderland 6891 DA
+ Google Maps
Telefoon:
026 364 4645
Website:
https://www.glk.nl/