« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Driedelig filmprogramma over verzoening door Focus & Museum Arnhem

24 november: 19:00 - 23:00

€9,50

Focus Filmtheater en Museum Arnhem slaan de handen ineen voor Living, Forgiving, Remembering, een driedelig filmprogramma in Focus op 27 oktober, 24 november en 12 januari rondom het thema ‘verzoening’ dat past bij de tentoonstelling van Museum Arnhem in de Kerk.

Te zien zijn: het onderzoekende Theatre of War door de Argentijnse kunstenaar Lola Arias, het Libanese The Insult waarin een incident tussen twee mannen leidt tot een zaak van nationaal belang, en A Haunting History over een jonge Zuid-Soedanese advocaat met een missie: duurzame vrede met de wet als ware gids. Bij iedere film is er een inleiding of nagesprek met een aansprekende gast. Dit programma vindt plaats in het kader van de gelijknamige tentoonstelling die nu in De Kerk, Museum Arnhem te zien is. Zie focusarnhem.nl voor meer informatie over het programma en tickets.

Dinsdag 24 november, 19:00 uur

The Insult

In The Insult leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt.

Gast: Inleiding door van Geert Corsten, voormalig president van de Hoge Raad en voormalig voorzitter van Stichting War Requiem Bridge to the Future.

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€9,50
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.focusarnhem.nl/special/living-forgiving-remembering/

Locatie

Focus Filmtheater
Audrey Hepburnplein 1
Arnhem, 6811 EH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088 190 0666
Website:
https://www.focusarnhem.nl/